Nu är jag på gång!
Publicerat den

Börjar få in en rutin i mitt liv nu, särskilt vad gäller studerandet, vilket är himmelriket för någon som jag som älskar struktur och ordning. Klockan ringer kvart över sex och klockan sju sitter jag framför datorn och multitaskar genom att plugga och äta frukost samtidigt. Försöker sedan plugga fram till eftermiddagen med små pauser såsom gos med katten, kaffe-intag och kanske en stunds TV-tittande. Självklart så ser inte alla dagar ut såhär, ibland kommer annat "i vägen" såsom fika-dejter med vänner, lek med gudsöner o.s.v.
Kattens rutin däremot är ungefär såhär: vaknar när matte går upp och följer med till köket för att tigga till sig godis och sedan göra matte avundssjuk genom att sova, sova, sova i hennes rum medan hon pluggar. Harr Vincent tur så kan inte matte motstå Vincents gullighet utan hon är tvungen att lägga sig bredvid och gosa en stund!
 
Nu är det bara rutin för träning som ska in där någonstans också. Vill verkligen komma igång att träna men motivationen är helt borta! Har till exempel inte sprungit på 1 ½ vecka, fy skäms! Kan till mitt försvar säga att jag varit förkyld och är fortfarande inte helt 100 men lite smått borde jag har börjat för länge sen!
 
Ikväll ska jag åka in med Olliwer till Målserum för att hoppträna för Vickan. Jag är taggad och det ska verkligen bli kul! Jag vet med säkerhet att Olliwer är taggad och för tillfället är han mer vild än tam när det gäller hoppning så vi får se hur det går! Tanken var att rida han lite trött igår genom att först trimma i paddocken och sen galoppera i skogen. Innan jag skulle byta paddocken mot skogen skulle vi hoppa över vattenmattan som han vägrat hoppa när jag varit borta. Tänkte att det inte skulle vara så svårt då vi kom över den sist han och jag hoppade i förra veckan. Men där hade jag fel! Han gjorde sina cirkuskonster som vanligt och han skulle hinna med att trampa på sig själv och riva upp ena bakbenet innan han kom över vattenmattan följt av massa bocksprång. KlantOlliwer! Så typiskt honom att skada sig, såren är dock bara ytliga och han är inte halt eller så, men bara så onödigt och som sagt typiskt honom! Haha söthäst!
En Gammal bild på oss från en månadshoppning!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo