kvällsinlägg
Publicerat den

För varje dag som går så hittar fler och fler tillbaka hit vilket är glädjande, det finns alltså några som vill ta del av min simpla vardag!
 
Idag har jag varit trött hela dagen i princip. Har tragglat igenom drygt 100 sidor i Animal Behaviour-boken men kan inte säga att mycket fastnade då ögonen gick i kors mest hela tiden. Är det något som kan få mig väldigt deppig så är det just att vara trött och inte orka någonting, ungefär. Hade tänkt tvinga mig själv att plugga till åtminstone 11 ikväll, men varför egentligen? Känner att jag ändå inte kommer göra ett bra jobb eftersom allt jag vill är att sova NU! Egentligen är det lätt att bara strunta i det och gå och lägga mig men både min självdisciplin och min envishet kan gå till överdrift ibland... Har väl egentligen mest dåligt samvete för att jag samtidigt som jag "pluggade" tittade på VM i hästhoppning, kollade nästintill enbart in de svenska ryttarna som var grymma! Men det var inte bara jag som var intresserad av hästarna utan även Vincent. Han sprang och satte sig framför TV.n och följde hästarna när de hoppade, haha så söt han är! (slänger upp en bild alldeles strax!)
 
Nä, nu ska jag gå emot mina egna principer och krypa ner bredvid finaste pojken och hoppas på en bättre morgondag, god natt!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo